Ceremanus

Cookie- og persondatapolitik

Når du besøger vores website, indsamles oplysninger om dig. Disse bliver brugt til at forbedre og tilpasse vores indhold på siden. Hvis ikke du ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, formålet med dem og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, hvilket er en tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede data på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende med henblik på at indsamle data om dig. De indsamlede data fra cookies anvendes til at analysere din adfærd på hjemmesiden, hvilket bidrager til at give dig en optimal oplevelse. Cookies kan derudover anvendes i markedsføringsmæssig regi.

Du kan slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer, du ser, blive mindre relevante for dig. Du kan også opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke har adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte:

  • Google Analytics: Du kan finde mere information om Google og dataprivatliv under i deres privatlivspolitik.

Persondatapolitik hos Naturfagskonsulenten

Personoplysninger er alle slags informationer, som på hvilken som helst måde kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, og også hvilke sider du klikker på. I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden din email-adresse. Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opnået eller ikke længere er relevant.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på ceremanus.dk er Ulla Hjøllund Linderoth, Ydunsvej 6, 8680 Ry.

Scroll to Top

Denne hjemmeside anvender cookies

Vi bruger cookies og lignende teknologi til at levere den bedste oplevelse på websitet. Ved fortsat brug af hjemmesiden antager vi, at du accepterer dette. Hvis du ønsker det, kan du slå cookies fra i din browser.